Μακρύς θα είναι, σύμφωνα με τον Νώντα Παπαντωνίου, ο δρόμος που θα πρέπει να διανύσει φέτος το Περιστέρι, προκειμένου να πετύχει τον πρωταρχικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στα «σαλόνια» της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.
Αυτό κατέστησε σαφές ο νεαρός γκαρντ, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας των δυτικών προαστείων, όπου αναφέρθηκε παράλληλα και στους λόγους που τον οδήγησαν να απορρίψει πριν από ένα μήνα, πρόταση ομάδας του Ισραήλ.
«Πρέπει να τελειώσει ο πρώτος γύρος για να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό για το τι έχουμε καταφέρει. Ακόμη είναι νωρίς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Χρειάζεται υπομονή ως το τέλος της χρονιάς γιατί θα παλεύουμε με 3-4 ομάδες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος», τόνισε αρχικά, ενώ επισήμανε πως οι τέσσερις νίκες δεν σημαίνουν και πολλά πράγματα. «Η κατηγορία είναι δύσκολη. Πρόκειται για έναν μαραθώνιο. Οι υπόλοιπες ομάδες ενισχύονται, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Μακάρι να έχουμε υγεία ώστε να τα καταφέρουμε».
Όσο για την πρόταση που είχε προ μηνός και αρνήθηκε είπε ότι «πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Όλοι εδώ στο Περιστέρι με εμπιστεύτηκαν στην αρχή της χρονιάς και δεν θα ήταν σωστό απέναντι στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή να τους αφήσω. Ειδικά αυτή την περίοδο και παρά τα προβλήματα που επικρατούν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης