Πανευτυχής για την μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την μετακίνησή του στον δικέφαλο του Βορρά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο κ.Πρέλεβιτς και τον κόουτς Μαρκόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Είμαι εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες κατ’ επιλογή της Bilbao και θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βρω το ρυθμό μου, αλλά υπόσχομαι να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχεις τους στόχους της» τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στους… λόγους της απραξίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για την απραξία μου θα ήθελα να διευκρινίσω πως στα 18 μου είχα υπογράψει ένα κλειστό 5ετές συμβόλαιο με τη Bilbao. Ήταν επιλογή της ομάδας να αγωνιστώ δανεικός όλα αυτά τα χρόνια και σεβάστηκα τις αποφάσεις τους. Φέτος όμως ήθελαν να τερματίσουμε το συμβόλαιό μου (που προέβλεπε €500.000 καθαρά για τα 2 επόμενα χρόνια) χωρίς καμιά αποζημίωση, ένα ποσό τεράστιο για να αγνοήσει ο οποιοσδήποτε στις μέρες μας» επισήμανε.

Καταλήγοντας το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Η Μπιλμπάο επέλεξε η ίδια να τερματίσει άκυρα και αναίτια κατ’ εμάς το συμβόλαιό μας πριν λίγες ημέρες. Πλέον η υπόθεση θα προχωρήσει στο δικαστήριο της FIBA και το θέμα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου κ. Δημητρόπουλος. Ανυπομονώ να μπω και πάλι στο γήπεδο και να αγωνιστώ για τον ΠΑΟΚ».

Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιεί τις πρώτες του προπονήσεις με τη φόρμα του ΠΑΟΚ, θα φοράει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη φανέλα με το νούμερο «12».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο ο αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του, κι έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαρκόπουλου, ενόψει του προσεχούς εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης