Γιώργος Σπανουδάκης

H Βούλα Παπαχρήστου μίλησε στη zougla.gr για την… τιμωρία που της επέβαλε ο ΣΕΓΑΣ (έγγραφη επίπληξη) για την ρατσιστική ανάρτηση, που είχε ανεβάσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων και η οποία την είχε στείλει εκτός… διοργάνωσης, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις μήνες μετά τον «αποκλεισμό» της, η 24χρονη αθλήτρια υποστήριξε ότι δεν ήταν μια ρατσιστική ανάρτηση, απλά αναπαραγωγή ενός ανέκδοτου, τονίζοντας ότι από εκείνη την ημέρα δεν έχει ούτε σελίδα στο twitter, ούτε στο facebook, ούτε καν την προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο (fans page).
Ωστόσο γνωρίζει ότι υπάρχει σελίδα φίλων της στο facebook.

Η Βούλα Παπαχρήστου αναφέρθηκε και στα σχέδια της για την φετινή αγωνιστική σεζόν, τονίζοντας ότι το περιστατικό του περασμένου καλοκαιριού δεν θα παίξει κανένα αρνητικό ρόλο στην πορεία της. Αντιθέτως την έχει κάνει να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά…

Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη φράση που είχε ανεβάσει στο twitter:«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης