Σύνθημα νίκης, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έδωσε ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναγνώρισε τη δυσκολία της αναμέτρησης κόντρα στον «δικέφαλο» του Βορρά, ωστόσο επισήμανε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη, προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπάζογλου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τάσο, από εδώ και έπειτα το πρόγραμμα φαντάζει με “Γολγοθά” για τον Ολυμπιακό. Αισθάνεσαι πως μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα στον πολυμέτωπο αγώνα της σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Σίγουρα, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτόν το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε σε όλους τους αγώνες».

Η αρχή γίνεται με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τι γνώμη έχεις για τον αντίπαλό σας;

«Είμαι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Μπορεί να σας επηρεάσει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στις κερκίδες οι φίλοι της ομάδας τη Θεσσαλονίκης;

«Είναι απ’ τις πιο δυνατές έδρες, μαζί με τη δική μας, το Καραϊσκάκη. Αλλά δε νομίζω να επηρεάσει την απόδοσή μας. Πάμε για να κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν σου ζητήσω ν’ αναλύσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ, τι θα έλεγες;

«Η φυγή του Βιεϊρίνια πιστεύω πως είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα. Εμείς δεν κοιτάμε, όμως, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ. Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Η νίκη σε κάθε ματς είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό. Η πίεση που δημιουργεί μία τέτοια συνθήκη, πως λειτουργεί σε εσάς στον τρόπο προσέγγισης μίας αναμέτρησης;

«Όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Είναι σημαντικό το γεγονός πως την πλέον κατάλληλη στιγμή αδειάζει το ιατρικό δελτίο και αυξάνονται οι επιλογές για τον προπονητή σας;

«Το καλό είναι πως έχουν επιστρέψει όλοι οι συμπαίκτες μου. Είμαστε όλοι έτοιμοι να πάμε για το καλύτερο στην Τούμπα και γενικά στο πρόγραμμα που ακολουθεί».

Επιπλέον, ενισχύθηκε η ομάδα στις μεταγραφές. Φαντάζομαι στις προπονήσεις θα βρέθηκες πρόσωπο με πρόσωπο με τον Καζίμ Ρίτσαρντς. Τι εικόνα σχημάτισες για τον νέο σου συμπαίκτη;

«Είναι ένας δυναμικός παίκτης και πιστεύω πως θα προσφέρει άμεσα στην ομάδα».

Είσαι αισιόδοξος πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα καταφέρει ν’ ανατρέψει το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας;

«Σίγουρα, είναι όλα στο χέρι μας. Πιστεύω πως αν είμαστε καλοί, όπως τώρα τελευταία και δείξουμε το ίδιο πρόσωπο, νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης