Παπουτσάκης: «Στόχος η ανοδική πορεία»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011, 18:08
Παπουτσάκης: «Στόχος η ανοδική πορεία»

Δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας του έκανε ο Απόστολος Παπουτσάκης, με την οποία τονίζει ότι η υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο ο Εργοτέλης να γίνει ακόμη καλύτερος. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε:

«Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου δεν σήμανε για εμάς τίποτα άλλο παρά την έναρξη της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ακόμα ισχυρότερου, ενός ακόμα ελκυστικότερου Εργοτέλη.

Η διαδικασία υλοποίησης του σχεδιασμού μας για την επόμενη σεζόν κορυφώνεται, με στόχο η ομάδα μας να είναι πλήρης από την πρώτη κιόλας ημέρα της προετοιμασίας της. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία και προς αυτό προσανατολίζονται όλες οι προσπάθειές μας.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους φίλους του Εργοτέλη ότι ετοιμάζουμε μια ομάδα ικανή να τους κάνει υπερήφανους. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συμπαραστάθηκαν με πραγματικό ενδιαφέρον τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου στο διάστημα της νοσηλείας μου. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011, 18:08