Παραδέχτηκε την ομοφυλοφιλία της χωρίς ταμπού

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012, 04:51
Παραδέχτηκε την ομοφυλοφιλία της χωρίς ταμπού
Την εδώ και τρία χρόνια σχέση της με την Αυστραλή παίκτρια Σάρα Ουόλς αποκάλυψε η Αμερικανίδα χαφ, Μέγκαν Ράπινιου δηλώνοντας πως είναι ομοφυλόφιλη.

Η 27χρονη, από τις πλέον αναγνωρίσιμες παίκτριες της Εθνικής ΗΠΑ, παραδέχθηκε σε συνέντευξή της την ομοφυλοφιλία της, θέλοντας έτσι να παροτρύνει κι άλλους αθλητές να μιλήσουν ελεύθερα για τη σχέση τους με άτομα του ίδιου φύλου.

«Αισθάνομαι πως οι άνθρωποι του αθλητισμού εξακολουθούν να είναι ομοφοβικοί. Θα πρέπει, όμως, όλοι να γνωρίζουν πως υπάρχουν άτομα σαν κι εμένα που παίζουν ποδόσφαιρο. Για την ιστορία, είμαι γκέι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ράπινιου.

Επίσης, ρωτήθηκε γιατί δεν είχε προχωρήσει νωρίτερα στη συγκεκριμένη αποκάλυψη με την Ράπινιου να απαντάει πως ουδέποτε της ζήτησαν να μιλήσει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της.

Η Ράπινιου θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ως βασικό στέλεχος της Εθνικής ΗΠΑ. Την ίδια ευκαιρία ωστόσο δεν θα έχει η φίλη της, Ουόλς αφού η Αυστραλία αποκλείστηκε στους αγώνες πρόκρισης από τη Νέα Ζηλανδία.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012, 04:51