«Παραμένει μεγάλος αντίπαλος ο ΠΑΟ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, 23:16
«Παραμένει μεγάλος αντίπαλος ο ΠΑΟ»
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ταλανίζεται από αρκετά προβλήματα τη φετινή σεζόν, ωστόσο, όπως τόνισε την Πέμπτη ο Στάθης Ρόκας στο συνδρομητικό κανάλι, σε δηλώσεις του, εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα του Πανιωνίου με το «τριφύλλι», παραμένει μεγάλος αντίπαλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:


Για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα: «Ξέραμε όλοι ότι ήταν ένα παιχνίδι-μονόδρομος για εμάς. Ξέραμε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Μπήκαμε μέσα αποφασισμένοι, πήραμε τους τρεις πόντους, πλέον κοιτάμε με αισιοδοξία τις πιο πάνω θέσεις και ξεχνάμε το θέμα υποβιβασμού. Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια και δικαιωθήκαμε στο τέλος».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα φέτος, δεν παύει όμως να είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Με την ίδια σοβαρότητα που έχουμε δει όλα τα παιχνίδια, βλέπουμε και αυτό το ματς. Έχουμε στόχο να κερδίσουμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τις πολλές εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες του Παναθηναϊκού: «Δεν λέει κάτι αυτό, γιατί με την ίδια λογική αυτοί πάνε να κερδίσουν γιατί έχουν κάποια άσχημα αποτελέσματα τελευταία. Πρέπει να δούμε σοβαρά το παιχνίδι, τα μειονέκτηματά τους, τα πλεονεκτήματά τους και να μπούμε 100% προσηλωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι ξεχωρίζουν. Είναι ομαδικό το άθλημα, όπως κοιτάμε όλα τα παιχνίδια, έτσι θα κοιτάξουμε και τον Παναθηναϊκό για να δούμε τι θα πάρουμε από αυτό το ματς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, 23:28