Παραμένει ο Καλόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 10:55
Παραμένει ο Καλόπουλος
Μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Κατερίνη, ο Δημήτρης Καλόπουλος πείσμωσε και, όπως φαίνεται, θέλει να συνεχίσει να σφυρίζει. Αρχικά ο Έλληνας ρέφερι επέστρεψε για δύο με τρία παιχνίδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όμως πλέον δεν στοχεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Για την επίθεση στην Κατερίνη διαμαρτυρήθηκε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα γεγονότα στην Κατερίνη και στον αγώνα Κυπέλλου ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Skoda Ξάνθη, όπου διαιτητής ήταν το μέλος του Συνδέσμου, Δημήτρης Καλόπουλος, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στον εν λόγω διαιτητή.

Ο Σύνδεσμος διαμαρτύρεται έντονα και καταδικάζει την άνανδρη αυτή συμπεριφορά των είκοσι-τριάντα "αγνώστων" που λίγο προ της λήξεως του αγώνα μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στον διαιτητή.

Ελπίζει ότι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη τόσο οι φυσικοί όσο ενδεχομένως και οι ηθικοί αυτουργοί της όλης αυτής αθλιότητας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο και όριο. Ο Σύνδεσμος στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Δημήτρη Καλόπουλο και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι δίπλα του».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 11:41