Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί πρόωρα από τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, μετά την τελική φάση του Mundial της Νοτίου Αφρικής έβαλε ο Fabio Capello.
 
Ο Ιταλός ομοσπονδιακός, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Σλοβενία διατράνωσε ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τα «λιοντάρια», το οποίο εκπνέει το 2012.
 
«Το συμβόλαιό μου λήγει το 2012 και θέλω να το σεβαστώ. Δεν είναι μόνο θέμα δικό μου αλλά και της αγγλικής FA, όμως στο μυαλό μου ο στόχος είναι να σεβαστώ αυτό το συμβόλαιο» είπε χαρακτηριστικά ο 61χρονος κόουτς.
 
Ο Capello πάντως αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση, και στην υπόθεση του Eduardo της Arsenal, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές από την UEFA για τη «βουτιά» του (σ.σ.: κέρδισε πέναλτι) στην αναμέτρηση με τη Celtic.

«Έχω δει πολλά παιχνίδια στην Αγγλία, όμως δεν έχω δει πολλές “βουτιές”. Αυτό είναι πρόβλημα μεταξύ της Arsenal και της UEFA, όμως δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τόση μεγάλη έκταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτιμώ τους αθλητικούς παίκτες. Μερικές φορές οι άνθρωποι επιχειρούν να κερδίσουν πλεονέκτημα, γεγονός που εξαρτάται από πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου και του χαρακτήρα του παίκτη.

Ξέρω ότι δεν αρέσει στους οπαδούς εδώ, καθώς όταν συμβαίνει αποδοκιμάζουν. Και εγώ προτιμώ τους αθλητικούς παίκτες. Δεν είμαι χαρούμενος όταν οι παίκτες αρχίζουν να βουτούν».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης