Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος ανέλαβε χθες την τεχνική ηγεσία του «γηραιού», επιστρέφοντας στον πάγκο του μετά από 13 χρόνια.

«Επιστρέφω στην ομάδα μετά από 13 χρόνια. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ηρακλή. Οι στόχοι τώρα είναι τελείως διαφορετικοί. Η συγκυρία είναι δύσκολη, αφού η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα» ανέφερε αρχικά ο 59χρονος τεχνικός, ενώ σχολίασε το υλικό που καλείται να διαχειριστεί, ώστε οι «κυανόλευκοι» να πετύχουν τον στόχο τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κρίμα που αυτή η ομάδα, με αυτό το υλικό, βρίσκεται τόσο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Κάτι θα φταίει. Γνωρίζω το υλικό, έχω δει παιχνίδια του Ηρακλή και πιστεύω πολύ στους παίκτες που έχει η ομάδα».

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε άμεσα καθήκοντα, καθώς βρέθηκε από νωρίς στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για την προπόνηση της ομάδας.

Νωρίτερα, ο 59χρονος προπονητής επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε συνομιλία με τους διοικούντες, ενώ αργότερα είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης