Στην κούραση των παικτών του απέδωσε ο Γιώργος Παράσχος την απώλεια της «χρυσής» (όπως τη χαρακτήρισε) ευκαιρίας να πάρει ο Λεβαδειακός βαθμολογική… ανάσα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 στη Λιβαδειά, ο τεχνικός των Βοιωτών, δήλωσε: «Χάσαμε μία χρυσή ευκαιρία για να κάνουμε τρίτη νίκη και να πάρουμε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Δυστυχώς η τύχη και η κούραση έπαιξαν ρόλο. Δεν έμελε να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που όποιος σκόραρε θα κέρδιζε. Στο α’ μέρος δώσαμε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο απ ότι θα έπρεπε, όμως δεν κινδυνεύσαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από την άλλη ούτε εμείς μπορέσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και δυστυχώς από μία αβλεψία στην άμυνα και ένα λάθος στα μαρκαρίσματα δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε άλλο ένα παιχνίδι ακόμη», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Βοιωτών στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας (0-1) από τον Αστέρα.  Ο αγώνας συνεχίζεται. Πρέπει να κοντρολάρουμε την κούραση μας. Δυστυχώς παίζουμε σε βαριά γήπεδα και στο 4ο σερί ματς, αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό πρέπει τουλάχιστον να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και να βγάλουμε τη ζημιά που πάθαμε σήμερα» συμπλήρωσε ο Παράσχος.

Ερωτηθείς για το αν ο Λεβαδειακός πρέπει να παίζει πιο επιθετικά, ο τεχνικός των «πράσινων», κατέληξε: «Είναι εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις να παίξεις με περισσότερο θράσος, τουλάχιστον στην Λιβαδειά. Το να παίζεις με περισσότερους επιθετικούς κι επειδή έχουμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, δεν είναι και τόσο εύκολο. Με όσες ομάδες παίξαμε και κρατήσαμε το μηδέν, έστω και με μισό γκολ πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θράσος θέλει και άλλα πράγματα. Αν νομίζετε ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να παίζει κάθε αντίπαλο στο μισό και να τον βομβαρδίζει πλανάστε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης