Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Βρύζας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010, 15:02
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Βρύζας
Στην απόφαση να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους κατέληξαν σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον Ζήση Βρύζα.

Ο πρώην – πλέον – τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» υπέβαλε, επίσης, την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια».

Η ανακοίνωση του Ζήση Βρύζα:

«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010, 15:02