«Παρελθόν» και επίσημα από την Ομόνοια ο Γιάννης Οκκάς

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009, 16:29
«Παρελθόν» και επίσημα από την Ομόνοια ο Γιάννης Οκκάς

Σε αναζήτηση ομάδας είναι ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος έλυσε τη συμφωνία του με την Ομόνοια.

Αιτία του… αναμενόμενου διαζυγίου των δύο πλευρών ήταν μια λεκτική διαμάχη που είχε ο Κύπριος επιθετικός με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» στην Αυστρία.

Ο Λεμονής μετά το επεισόδιο έδιωξε τον Οκκά από την προετοιμασία και πλέον ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Κύπρου αναφέρει:

«Η Ομόνοια ανακοινώνει πως, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Οκκάς τίθεται εκτός πλάνων της ομάδας.

Η Ομόνοια προτού λάβει την τελική και δύσκολη απόφαση της, αξιολόγησε τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποπομπή του ποδοσφαιριστή από την αποστολή στην Αυστρία, την όλη στάση του από την ημέρα που ενεγράφη στο έμψυχο δυναμικό της, όσο και τις εξηγήσεις του Γιάννη Οκκά.

Η Ομόνοια εκτιμά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Γιάννη Οκκά. Εκτιμά επίσης το γεγονός ότι ο παίκτης έδειξε μεταμέλεια σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του.

Παρόλα αυτά, η πειθαρχεία είναι και θα είναι εφέτος αδιαπραγμάτευτη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τυγχάνουν των καλύτερων συνθηκών εργασίας. Η Ομόνοια τους αμείβει ανάλογα με την αξία τους και είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της. Απαιτεί λοιπόν απ’ όλους απόλυτη πειθαρχεία και κυρίως πλήρη συμμόρφωση στις εντολές και απαιτήσεις του προπονητή.

Η Ομόνοια θα έχει αγωνιστική απώλεια, όμως είναι διατεθειμένη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε απώλεια, προκειμένου να εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό, την πειθαρχεία στις τάξεις της ομάδας».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009, 16:29