Ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό και το απόγευμα της Πέμπτης οριστικοποιήθηκε. Ο Χρήστος Μπούρμπος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο 25χρονος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε τη συνεργασία του με την Ένωση, γεγονός που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μπούρμπο. Η διοίκηση της ΑΕΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”. 

Ο Χρήστος Μπούρμπος τα έχει βρει με τον Ηρακλή και την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Να σημειωθεί ότι ο ακραίος αμυντικός είναι ο έκτος παίκτης που αποχωρεί από την ΑΕΚ, μετά τους Σέζαρ, Καλόν, Μορέτο, Μανού και Ασκάρατε, ενώ σειρά παίρνει ο Βασίλης Πλιάτσικας, που πιθανότατα θα δοθεί δανεικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, η Αλ Αχλί κατέθεσε πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία η ΑΕΚ απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς δε θέλει να χάσει τον παίκτη, ο οποίος την περσινή χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Στα μεταγραφικά, η Ένωση συνεχίζει να… παλεύει τις περιπτώσεις των Άγγελου Μπασινά και Στέλιου Βενετίδη και αναμένεται να καταθέσει πρόταση τις επόμενες μέρες στο αμυντικό χαφ της Εθνικής της τάξης των 750 με 850 χιλιάδων ευρώ, ενώ προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την περίπτωση του Βενετίδη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης