Νέο συμβόλαιο με τον Ίκαρο Καλλιθέας υπέγραψε ο Λάζαρος Αγαδάκος, ο οποίος θα παραμείνει στην ίδια ομάδα για τρίτη διαδοχική χρονιά.

«Με τους ανθρώπους του Ικάρου έχουν ταιριάξει τα χνώτα μας και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί τους. Όπως είπα και την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, είναι μια ομάδα πρότυπο γιατί είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της και παράλληλα φροντίζει να βελτιώνεται κάθε χρόνο σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση θα κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει και δικό μας χρέος είναι να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα εντός του παρκέ. Ο κόουτς Πρίφτης και το επιτελείο του έχουν ετοιμάσει ένα σκληρό πρόγραμμα προετοιμασίας και πρέπει να το ακολουθήσουμε κατά γράμμα, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος», είπε ο Αγαδάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέφερε. «Ο Λάζαρος κουβαλάει πολύτιμη εμπειρία αρκετών ετών στις πλάτες του και τα δύο προηγούμενα χρόνια βοήθησε πολύ τον Ίκαρο. Ο Δημήτρης Πρίφτης εισηγήθηκε την παραμονή του και με χαρά προχωρήσαμε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρο, ο οποίος θα είναι ο αρχηγός της ομάδας τη νέα σεζόν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης