Την παραίτησή του υπέβαλε τελικά από τη θέση του γιατρού της ΑΕΛ ο ορθοπεδικός Δημήτρης Καραμπάτσας.

Η ανακοίνωση καταλήγει με αιχμές προς τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετά από αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΛ ζήτησε την παραίτηση του Καραμπάτσα την Πέμπτη, τονίζοντας με νόημα πως «κάποιοι να επιμένουν να κρατάνε την ΑΕΛ καθηλωμένη χαμηλά με τις ενέργειες και πράξεις τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Καραμπάτσα:

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας χθες στην Καρδίτσα, την εδραίωσή της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, που ταυτόχρονα συνδυάζεται με την εξαιρετική κατάσταση της υγείας όλων των αθλητών μας, την ένταξη των τραυματιών σε κανονικό πλέον προπονητικό ρυθμό και με μηδαμινά αγωνιστικά προβλήματα, επιθυμώ να σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΛ, έχοντας απολύτως ήσυχη τη συνείδησή μου.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι ποδοσφαιριστές μας χαίρουν άκρας υγείας και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση, με βάση τη δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους πέντε μήνες, που είχα την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι του ιατρικού staff της ΑΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ιατρούς, βοηθούς και συνεργάτες μου, τους φυσιοθεραπευτές μας, τους γυμναστές και τους προπονητές μας, τους άξιους αθλητές μας, τους υπεύθυνους αγωνιστικού και διοικητικού management, καθώς επίσης και τη διοίκηση της ομάδας μας για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει αυτό το δύσκολο αλλά και τόσο ωραίο έργο.

Ήμουνα, είμαι και θα είμαι κοντά στην αγαπημένη μας ΑΕΛ, την οποία για πολλά χρόνια υπηρέτησα, πάντα η καρδιά μου θα χτυπά για αυτή και το ιατρείο μου θα είναι ανοικτό για όλους όσους ανήκουν στη μεγάλη οικογένειά της. Άλλωστε οι πραγματικοί και αγνοί Λαρισαίοι φίλαθλοι με γνωρίζουν πολύ καλά και επί σειρά ετών με τιμούν, με εμπιστεύονται και με αναγνωρίζουν για το κοινωνικό μου έργο και τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρω καθημερινά σε αυτούς και στις οικογένειές τους.

Όσο για τα …γεγονότα που προηγήθηκαν, θέλω να υπογραμμίσω ότι η επαγγελματική μου διαδρομή, ο χαρακτήρας μου, η προσωπικότητά μου, αλλά και το όνομα και η ιστορία της οικογενείας μου, δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι με τέτοιου είδους «θέματα», τα οποία θεωρώ ανάξια κάθε λόγου και σχολιασμού.

Εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα να επιτύχει στο στόχο που θέσαμε όταν λίγοι ξεκινήσαμε αυτό το καλοκαίρι, να ξαναγίνει μεγάλη όπως τη θέλουμε όλοι εμείς που την αγαπήσαμε από τα παιδικά μας χρόνια και την ακολουθήσαμε στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, σε αντίθεση με κάποιους που επιμένουν να την κρατάνε καθηλωμενη χαμηλά με τις ενέργειες και πράξεις τους.

Μετά τιμής

Dr. Δημήτριος Ευ. Καραμπάτσας, M.D, FCRS, FAΑΟS
Ορθοπεδικός χειρουργός μετεκπαιδευθείς σε ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης