Μπορεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΗ να μην έκανε δεκτή την παραίτησή του όμως ο Νίκος Μαχλάς επέμεινε στην απόφασή του να παραιτηθεί και έτσι αποτελεί παρελθόν από την προεδρία των Κρητικών.

«Πρέπει να έρθει ένα στοπ στην ομάδα. Να πάρουν μηνύματα στην ομάδα και να καταλάβουν ότι προσπαθούμε νόμιμα και ηθικά. Για αυτόν τον λόγο πήρα αυτή την απόφαση. Εγώ έχω παραιτηθεί και τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά. Η απόφασή μου είναι οριστική», είπε ο Νίκος Μαχλάς και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω να είναι ένα σοκ. Ελπίζω να αλλάξουν κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα σε έναν κύκλο και όλοι να κρύβονται. Υπάρχουν θεσμικοί παράγοντες και άνθρωποι που πρέπει να μας βοηθήσουν. Είμαι άνθρωπος που έχω δείξει ότι στα δύσκολα ότι κάνω το κάνω γιατί το αγαπάω. Έχω αποδείξει ότι στηρίζω αυτήν την ομάδα γιατί την αγαπάω. Νιώθω ότι δεν έχω την στήριξη από κανέναν».

Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Στο σημερινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ ο πρόεδρος Νίκος Μαχλάς υπέβαλε την παραίτηση του για λόγους τους οποίους εξέθεσε αναλυτικά και οι οποίοι άπτονται του χθεσινού διαιτητικού εγκλήματος κατά της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από διαλογική συζήτηση αποδέχτηκαν τις θέσεις του Προέδρου και σύσσωμα αποφάσισαν ότι το ΔΣ τελεί υπό παραίτηση μετά την πάροδο 15 ημερών εάν δεν πραγματοποιηθούν τα παρακάτω:

1. Αποκατάσταση της αδικίας την οποία υπέστη η ΠΑΕ ΟΦΗ στον αγώνα των Ιωαννίνων.

2. Την ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση όλων των θεσμικών και πολιτικών φορέων της Κρήτης στον αγώνα για τη δικαίωση της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θεωρεί με υπερηφάνεια τον εαυτό της ως σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επισημαίνουμε και υπενθυμίζουμε ότι τα πεπραγμένα των Αρχών του ελληνικού ποδοσφαίρου εις βάρος των συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ το τελευταίο εξάμηνο δεν έχουν προηγούμενο: Η εξόφθαλμη παράνομη στέρηση της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα στα μπαράζ του προηγούμενου Ιουνίου, από τους γνωστούς σε όλους μας κύκλους, οι μεθοδεύσεις της ομοσπονδίας, μετά από πολιτικές παρεμβάσεις, στην Επιτροπή Αδειοδότησης που ακολούθησε, τα συνεχή διαιτητικά λάθη που μας στερούν βαθμούς, και τελευταίο και πιο κραυγαλέο, η συμπεριφορά του κ. Λαμπρόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας στην Ήπειρο, όπου με την κάλυψη των ανωτέρων του, καταστρατηγήθηκε, εξευτελίστηκε και βιάστηκε κάθε έννοια κανονισμού και συνθηκών διεξαγωγής αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης