Τους εννέα ποδοσφαιριστές που απέκτησε κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο παρουσίασε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου ο Εργοτέλης.

Οι «κιτρινόμαυροι» στη συνέντευξη Τύπου απέκτησαν φέτος τους Γιώργο Σιάκκα από τον Πανσερραϊκός, Tomasz Wisio από την LASK Linz, Giorgi Shashiashvili από την Sturm Graz, Deividas Cesnauskis από την FBK Kaunas, Mateo Bertosa από τη Rijeka, Μανόλη Ρουμπάκη από τον ΟΦΗ, Sergio Leal από τη Danubio, Maris Verpakovskis από την Dynamo Kyiv και Δημήτρη Κοιλιάρα από τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα οι Κρητικοί παρουσίασαν και τους χορηγούς τους, αλλά και τη νέα φανέλα που θα φορούν στο πρωτάθλημα της Super League.

Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος επεσήμανε:

«Πριν από ένα χρόνο τέτοιες ημέρες είχα πει το σύνθημα που θα μας συνοδεύει για πολλά χρόνια: ο Εργοτέλης για πάντα στη Σούπερ Λίγκα. Με πυξίδα το συγκεκριμένο σύνθημα πορευόμαστε καθημερινά όλοι στον Εργοτέλη και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς της αγωνιστικής περιόδου 2008-09 για τη στήριξη που παρείχαν στην προσπάθειά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλωσορίζω στην οικογένειά μας τους νέους χορηγούς και ευχαριστώ από καρδιάς όσους ανανέωσαν τη στήριξή τους προς τον Εργοτέλη. Η δική τους εμπιστοσύνη μας γεμίζει με ευθύνες. Άλλωστε, όσο περισσότερο επιτυχημένη είναι η πορεία της ομάδας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η προβολή των χορηγών. Με αυτό το σημαντικό δεδομένο ενισχύσαμε το έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη, δημιουργώντας το πληρέστερο ρόστερ που είχε ποτέ η ομάδα. Διεθνείς ποδοσφαιριστές με σημαντικότατη παρουσία στο παγκόσμιο στερέωμα θα φορούν πλέον τη φανέλα του Εργοτέλη, αυξάνοντας το πρεστίζ του συλλόγου και βγάζοντας το όνομά του εκτός συνόρων.

Η προσπάθεια δημιουργίας ενός ακόμα ισχυρότερου Εργοτέλη δεν σταματάει, βέβαια, στις μεταγραφικές κινήσεις. Η ομάδα μας προετοιμάστηκε σε ένα από τα αρτιότερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης, που είναι μάλιστα και η έδρα της Εθνικής Ολλανδίας. Παράλληλα, αναδιαρθρώνεται η λειτουργία της Πρότυπης Ακαδημίας μας, ξεκινάμε από τη νέα σεζόν το θεσμό της μαθητικής εξέδρας και συνεχίζουμε το έντονο κοινωνικό μας πρόγραμμα, στοχεύοντας πάντα στην παραγωγή αθλητισμού και πολιτισμού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης