Πανευτυχείς που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ δήλωσαν οι Θανάσης Παπάζογλου και Mahamed Abubakari, οι οποίοι σήμερα παρουσιάστηκαν κι επίσημα από τους διοικούντες τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Πρώτος το λόγο πήρε ο πρώην επιθετικός του Άρη, ο οποίος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν για αυτόν η σωστή επιλογή: «Αλλάζουν πάρα πολλά στην καριέρα μου. Είναι ένα βήμα παραπάνω. Ελπίζω να έχω κάνει την σωστή επιλογή και να πάμε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Έχω πολύ μεγάλη διάθεση για ποδόσφαιρο και ξεκινάω με πολύ δυνατές βλέψεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο 22χρονος σέντερ φορ, αναφερόμενος στον ανταγωνισμό, αλλά και στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της νέας του ομάδας, δήλωσε: «Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός με ποδοσφαιριστές όπως οι Μουσλίμοβιτς και Αναστασάκος. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός είναι καλό για την ομάδα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει. Έχει ό,τι χρειάζεται μία ομάδα. Κόσμο και ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από χαμηλά, ανέβηκε και οι στόχοι είναι πλέον σαφώς μεγαλύτεροι. Έκανε μεταγραφές ουσίας και δεν προτίμησε τα μεγάλα ονόματα. Ο ΠΑΟΚ έχει ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις».

Καταλήγοντας, ο Παπάζογλου έκανε αναφορά και για την πρώην ομάδα του, τον Άρη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Από τον Άρη επέλεξα να φύγω γιατί δεν πήγαινε άλλο. Στον ΠΑΟΚ επέλεξα να έρθω γιατί ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω, αφού έχει τα πάντα που χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής. Για να είμαι ικανοποιημένος θα πρέπει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πετύχω όσο περισσότερα γκολ, χωρίς να έχω στάνταρ νούμερα, γιατί είμαι ακόμα νέος. Θα προσπαθήσω να σημειώσω όσο περισσότερα γκολ γίνεται».

Από την πλευρά του ο… λακωνικός Mahamed Abubakari είπε χαρακτηριστικά: «Θα είναι μία πάρα πολύ ωραία ημέρα το πρώτο μου ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είμαι εδώ δύο χρόνια. Έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Δεν υπάρχουν μεγάλοι και μικροί παίκτες. Ό,τι κάνεις στην προπόνηση το κάνεις και στο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης