Με μοναδικό απόντα τον Τζάνη, που συνεχίζει την αποθεραπεία, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη.

Ο προπονητής του «Άγιαξ» της Ηπείρου, Στεφάν Ντεμόλ, έχει από σήμερα στη διάθεσή του και τους Μπουζίντ, Λίλα και Βίλα, οι οποίοι επέστρεψαν στα Γιάννενα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Τάσος Κυριάκος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Νομίζω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μπορεί να έχουμε να παίξουμε ένα μήνα, λόγω της διακοπής που είχαμε, ωστόσο όλο αυτό τον καιρό δουλέψαμε πολύ προκειμένου να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, ούτως ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής.

Έχουμε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια που δίνουμε στην έδρα μας και ό,τι βαθμοί έρχονται εκτός έδρας, καλοδεχούμενοι είναι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης