Πασσιαλής: «Κανένα περιθώριο για άλλες απώλειες»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 15:00
Πασσιαλής: «Κανένα περιθώριο για άλλες απώλειες»
Εν αναμονή της άφιξης του Ισπανού προπονητή Λούκας Αλγκαράθ στη Θεσσαλονίκη, ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας Νίκος Πασσιαλής μίλησε στην ιστοσελίδα του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για την ομάδα μας πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλες απώλειες βαθμών στην έδρα μας. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι σημαντικό από βαθμολογικής άποψης, όπως, βέβαια, ήταν και τα προηγούμενα.

Μια νίκη πέρα από το κέρδος των τριών βαθμών θα βοηθήσει την ομάδα μας και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Θα αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αυριανός αγώνας θέλει καθαρό μυαλό, αγωνιστική πειθαρχία, υπομονή, πάθος και αποφασιστικότητα. Στοιχεία, τα οποία αν έχουμε, θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας.

Χρειαζόμαστε την στήριξη και τη θετική ενέργεια από τον κόσμο του Άρη, ο οποίος έχει κάθε λόγο να είναι πικραμένος από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι του χρωστάμε κάτι…

Στο διάστημα της παραμονής μας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Άρη μας προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα.

Ο Άρης θα ξεπεράσει αυτό το «κακό φεγγάρι», είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαστε πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρει».
Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 15:00