Ο Φρανθίσκο Χαβίτο επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Λα Κορούνια, χαρακτηρίζοντας ως παιδικό του όνειρο τη συμμετοχή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μέσου:

Για το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Πικρή γεύση για μένα γιατί η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με περισσότερες ευκαιρίες και αξίζαμε την νίκη».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Προς το παρών συνεχίζω έξι μήνες στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και βλέπουμε. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο και να αγωνιστώ στην Primera Division».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι κρατάει από την μέχρι σήμερα παρουσία του στον Άρη: «Μένω με τις ευχάριστες αναμνήσεις. Με αγάπησε ο κόσμος όπως τον αγάπησα και εγώ».

Για τον τρόπο που πάει στην Λα Κορούνια: «Πάω σαν δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Σε ερώτηση για το ότι όλα έδειχναν πως θα συνέχιζε την καριέρα του στον Ολυμπιακό: «Υπάρχει μία αρχική συζήτηση που αφορά το τι θα γίνει το καλοκαίρι. Πλέον θα πρέπει να συγκεντρωθώ στην νέα μου ομάδα αλλά θα παρακολουθώ την πορεία του Άρη και εύχομαι να αλλάξει η τύχη της».

Για το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του Άρη: «Το μήνυμά μου είναι να συνεχίζουνε να υποστηρίζουνε την ομάδα και ειδικότερα στις άσχημες στιγμές όπως η τωρινή και να ξέρουνε ότι οι ποδοσφαιριστές της δίνουνε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και να ξέρουνε ότι ομάδα είμαστε όλοι. Να ξέρουνε ότι έχω δει συμπαίκτες μου να υποφέρουνε μετά από ήττα».

Κι όσο για την επιστροφή του στον Άρη: «Θα δείξει το μέλλον. Προς το παρών θα πρέπει να συγκεντρωθώ στην ομάδα που θα πάω. Σε μία ευκαιρία που μου δόθηκε την τελευταία στιγμή. Μίλησα με την διοίκηση και δεν μου αρνήθηκε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρό και να πάω να παίξω στην Primera Division».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης