Προσηλωμένος στον αυριανό (21.45) εντός έδρας αγώνα του με την ΤΣΣΚΑ θα είναι ο Παναθηναϊκός, όπως διαμήνυσε την Τετάρτη ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως στην ομάδα του δεν ασχολούνται με τα σενάρια των πλέι οφ της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Άρτζι»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη σειρά των «16» κόντρα σε μία ομάδα δυνατή με παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχει βάθος, έχει εμπειρία και δοκιμάζει πράγματα τελευταία».

Για τον κόσμο του ΠΑΟ: «Θα έχουμε στο πλευρό μας πολύ κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και νίκη, προκειμένου να κλείσουμε με χαμόγελο το Top 16».

Για τα σενάρια στα χιαστί ματς των πλέι οφ: «Τα σενάρια δεν μας ενδιαφέρουν. Είναι για τον Τύπο. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Δεν ασχολούμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είναι αλήθεια. Φτάνουμε αύριο στο 24ο παιχνίδι. Έχουμε φτάσει στα 60 παιχνίδια φέτος. Είναι πάρα πολλά σε μία σεζόν που αναδομείται. Το ροτέισον για να μην πληρώνεις την κούραση, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τα παιδιά έχουν βοηθήσει και έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Έχουν κίνητρο, είναι ομάδα και πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους».

Για τα φιλικά που δεν είχαν μαζί τους τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην αρχή της σεζόν: «Στη Σόφια είχαμε παίξει χωρίς τον Διαμαντίδη και αυτό είναι εμπειρία για εμάς. Μας χρειάστηκε στη συνέχεια. Είναι μέρος της προπόνησης μας. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Ο σεισμός όσο προχωράς σε ταρακουνάει πιο πολύ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης