Τη διοίκηση, τους παίκτες και τους φίλους του Αστέρα Τρίπολης ευχαρίστησε ο Όσκαρ Φερνάντεθ. Ύστερα από τρεις μήνες, ο Ισπανός θα αναχωρήσει από την Αρκαδία με προορισμό τη Βαλένθια και μέσω facebook εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση.

Το μήνυμα του Φερνάντεθ αναφέρει:

«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Μετά από 3 μήνες που ζω στην Τρίπολη και συνύπαρξης με υπέροχους ανθρώπους που ζουν εδώ, είναι η ώρα να φτιάξω τα πράγματα και να επιστρέψω πίσω στο σπίτι, την οικογένειά μου… Αλήθεια, αφήνω πίσω ένα μέρος της καρδιάς μου σε αυτή την πόλη. Ήρθα με το όραμα της έναρξης ενός νέου έργου και με την επιθυμία να αφήσω ιστορία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης: ευχαριστώ για την πρόσκληση να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας και για την ευκαιρία να είμαι προπονητής μιας ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο.

Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που με σεβάστηκαν, αλλά πάνω απ ‘όλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Αστέρα! Ήταν τιμή για μένα να είμαι προπονητής σας, ήταν καταπληκτικό… “Τίγρεις” είναι μια ομάδα ανθρώπων που αισθάνονται τη δύναμη προς το κίτρινο και μπλε και αξίζουν τον θαυμασμό μου (θα θυμάμαι πάντα το κορίτσι με τα μαύρα πανό, για τη μεγάλη υποστήριξή της)…

Σήμερα, θα επιστρέψω στη Βαλένθια, ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για μένα. Ήθελα να πω αντίο σε όλους σας, γιατί θέλω να ξέρετε ένα πράγμα από την καρδιά μου: είμαι πολύ περήφανος που ήμουν προπονητής του Αστέρα και θα έχω πάντα τον Αστέρα και τους ανθρώπους του στην καρδιά μου! ΠΑΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΜΕ!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης