Στον Παναθηναϊκό μπορεί να λένε σε όλους τους τόνους ότι προτεραιότητα της διοίκησης είναι οι περικοπές εξόδων, οι πωλήσεις παικτών και οι λύσεις συμβολαίων, ωστόσο τα μετεγγραφικά σενάρια καλά κρατούν, φέρνοντας τους «πράσινους» να κυνηγούν τους Γιαννιώτα (Άρης), Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννενα), Βασιλείου (Λεβαδειακός) και Σπυρόπουλο (Πανιώνιος).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο «τριφύλλι» θα επιδιώξουν να «σπάσουν» τα συμβόλαια των Μπουμσόνγκ, Λέτο και Φορναρόλι, αφενός για να γλυτώσουν χρήματα και αφετέρου για ν’ ανοίξει τουλάχιστον μία θέση στην πεντάδα των ξένων και να… χωρέσει ο Ιάπωνας Καζιγιάμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν καταφέρουν και «βγάλουν» από πάνω τους τόσο το συμβόλαιο του Αργεντινού όσο και του Ουρουγουανού, τότε θ’ ανοίξει ο δρόμος και για τον Ντε Βινσέντι, εάν φυσικά τα βρουν με τους Γιαννιώτες, οι οποίοι φαίνεται να προτιμούν τον… Ολυμπιακό.

Για τον Γιαννιώτα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει στον Άρη τη ρήτρα των 150.000 ευρώ, ενώ για τους Βασιλείου και Σπυρόπουλο τα πάντα θα κριθούν από τις απαιτήσεις των ομάδων τους. Σαφώς πιο βατή είναι η περίπτωση του δεξιοπόδαρου αμυντικού, αφού ήρθε σε ρήξη με τους Νεοσμυρνιώτες και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος!

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης