Με θετικό μάτι είδε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την πρόταση-πρόσκληση που έκανε ο Γιάννης Βούρος, με θέμα φυσικά τη σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του «Θεμέλιο 21» κάλεσε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι πέντε πιο ισχυροί έλληνες επιχειρηματίες που αναμείχθηκαν με τα διοικητικά της «Ένωσης» τα τελευταία 20 χρόνια και ο «Τίγρης» φέρεται να υποσχέθηκε ότι θα παραστεί σε αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις η αντίδραση των κ.κ. Πόλυ Χατζηιωάννου και Γκίκα Γκούμα, οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης, αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως «πάγωσε» το ενδιαφέρον του γνωστού επιχειρηματία.

Κι αυτό γιατί ο Μελισσανίδης επιθυμεί ναι μεν να επανέλθει στο προσκήνιο, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να το πράξει αυτό αν δεν έχει «συμπαίκτες».

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο «Τίγρης» έχει υπογραμμίσει ότι για να επιστρέψει στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ θα πρέπει όσοι είχαν τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους από το καλοκαίρι του 2004 κι εντεύθεν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και παράλληλα την αποπληρωμή των χρεών της εταιρείας ανάλογα με το ποσοστό που αναλογεί στον καθένα ξεχωριστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο κ. Μελισσανίδης περιμένει να διαπιστώσει ποια στάση θα τηρήσουν οι κκ. Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς. Και πολύ περισσότερο ο δεύτερος βέβαια καθώς παραμένει ενεργός και είναι ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με ποσοστό που αγγίζει το 40% επί του συνόλου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης