Ο εκ των δικηγόρων του Αστέρα Τρίπολης, Στέργιος Σουροβίκης, μίλησε στην εκπομπή του arcadiasports.gr στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την αθώωση της ομάδας, από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος νομικός τόνισε πως την Πέμπτη όταν και θα εκδικαστεί η υπόθεση περιμένει από την Επιτροπή Εφέσεων να αθωώσει τους Αρκάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο arcadia-sports:

«Η υπόθεση θα τελειώσει για τον Αστέρα αν η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ εκδόσει ευνοϊκή απόφαση. Σε διαφορετική περίπτωση, την οποία απεύχομαι, έχουμε στρατηγική. Για την οποία δεν θέλω να πω κάτι. Υπάρχει ποδόσφαιρο που πλέον παίζεται σε δικαστικές αίθουσες. Και όχι μόνο. Δεν ξέρω σε ποιες άλλες αίθουσες. Αλλά αυτό που ζήσαμε δεν ήταν κάτι που… παίχτηκε” μόνο σε δικαστική αίθουσα”», τόνισε με νόημα ο κύριος Σουροβίκης και συμπλήρωσε με κατηγορηματικό τρόπο:

«Κατατέθηκε η έφεση κατά της απόφασης, της οποίας το σκεπτικό στο σύνολο δεν το έχουμε δει. Θα συμπληρώσουμε, λοιπόν, τα κενά με υπόμνημα. Πεποίθησή μου είναι ότι η έφεση θα ευδοκιμήσει. Είναι ένα δικόγραφο στο οποίο καταθέτουμε την ψυχή του Αστέρα. Καταθέτουμε τον ιδρώτα των παικτών μας, την προσπάθεια των μεγαλομετόχων, των προπονητών, των φιλάθλων, όλων. Όλα αυτά αδικήθηκαν στην πρωτόδικη απόφαση. Υπάρχει μεγάλο έλλειμμα απονομής δικαιοσύνης στον Αστέρα. Κάποιοι έλεγαν ότι ο Αστέρας είναι η πιο βρώμικη ομάδα του πρωταθλήματος. Αν κάποιος, όμως, τον βάλει στο μικροσκόπιο, θα διαπιστώσει ότι είναι η πιο καθαρή ομάδα του πρωταθλήματος. Και θα συμπλήρωνα η πιο αδικημένη. Έχουν γίνει κτηνωδίες εις βάρος της ομάδας».

Για την πορεία της υπόθεσης: «Η εκδίκαση της έφεσης ήταν για την Τετάρτη, αλλά λόγω της πανελλήνιας απεργίας θα εκδικαστεί την Πέμπτη το μεσημέρι. Με δεδομένο ότι θα ζητήσουμε να καταθέσουμε υπόμνημα, η απόφαση αναμένεται μέχρι την Δευτέρα. Και ασφαλώς δικαίωση για εμάς είναι η αθώωση. Να ξέρετε ότι η αθωότητα είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για τους αθώους. Και ο Αστέρας είναι αθώος. H πρωτόδικη απόφαση ήταν μεγάλη έκπληξη. Ακράδαντη πεποίθησή μου ως νομικός είναι ότι ο Αστέρας θα δικαιωθεί. Είναι μια κατηγορία έωλη και αστήριχτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο: «Η νομική ομάδα του Αστέρα εξετάζει και επεξεργάζεται την πιθανότητα να κατατεθεί μήνυση εναντίον του κυρίου Ψωμιάδη για όσα λέει στη συνομιλία. Είναι αντικείμενο μελέτης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης