Στην άκρη έβαλαν στην ΑΕΚ το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου η Ένωση γνώρισε την ήττα με 3-0. Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή του στο παιχνίδι με τη Βέροια, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, σε ότι αφορά τη μάχη που δίνει η ΑΕΚ για παραμονή στη Super League.

Ο Έβαλντ Λίνεν περιμένει τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και στη σημερινή προπόνηση αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν την Τετάρτη, που η ομάδα θα επιστρέψει στα Σπάτα μετά το αυριανό ρεπό, προπονηθεί κανονικά, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Βέροια είναι αμφίβολη.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Παυλής, που έχει προσβληθεί από αμυγδαλίτιδα, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Φούντας, Ρίκκα και Κατίδης.

Στο επερχόμενο ματς θα επιστρέψουν από τις τιμωρίες τους οι Βλάχος και Μητρόπουλος, ενώ ο Κορδέρο συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει δύο αγωνιστικές, πιθανότατα όμως θα είναι στη διάθεση του Λίνεν το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης