Ανακοίνωση, με την οποία αφήνει αιχμές για τις αποφάσεις των διαιτητών στο σημερινό παιχνίδι με τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου, εξέδωσε η διοίκηση του Περιστερίου. Οι «νεοφώτιστοι» διαμαρτύρονται με αφορμή το σημερινό παιχνίδι για τη γενικότερη αντιμετώπιση που έχουν φέτος από τους «άρχοντες» των αγώνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ως εδώ και μη παρέκει! Δεν εκφραστήκαμε επίσημα την 8η αγωνιστική μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι (29 βολές το Περιστέρι – 42 ο αντίπαλός μας), ούτε μετά τον Παναθηναϊκό (9-32 οι βολές), ούτε μετά τον Ηλυσιακό (25-32!), ούτε μετά τον Πανιώνιο (10-21, με την πρώτη μας ελεύθερη βολή εκτελεσμένη στο 31΄), ούτε μετά την Καβάλα (18-38), αλλά τώρα πιά φτάσαμε στη 17η αγωνιστική!!! Βολές Περιστερίου 5, βολές Κολοσσού 17.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αρνολντ, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, τελείωσε τον αγώνα στη Ρόδο, με 23 πόντους, αλλά χωρίς βολή!!!

Στο ίδιο έργο παθητικοί θεατές; Σε καμιά περίπτωση!

Καταλαβαίνετε κι εσείς κύριοι, κύριοι υπεύθυνοι ότι εκτίθεστε, αλλά ίσως μετρούν περισσότερο για σας άλλα πράγματα, από μια ομάδα που έχει βάλει στόχο της τα τελευταία χρόνια να είναι υπόδειγμα συνέπειας και οργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως, πάλι, αυτό να είναι το πρόβλημα: το Περιστέρι ξαναγύρισε στην Α1 πιο δυνατό από ότι περίμεναν αρκετοί και μάλλον βρήκαν φάμπρικα για να του κόψουν το δρόμο!

Δεν θα περάσει! Το φωνάζουμε σε κάθε κατεύθυνση!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης