Ανοικτή πρόσκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το γήπεδο στα ματς με την Σιένα απηύθυνε ο Στράτος Περπέρογλου. Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τις δυσκολίες του αγώνα: «Έχουμε μπροστά μας μια πολλή δύσκολη σειρά με τη Σιένα. Δεν θα είναι εύκολο. Η Σιένα δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Οι παίκτες κλειδιά είναι ο Τερέλ ΜακΙντάιρ και ο Σον Στόουνρουκ και αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα γιατί είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ έδρας: «Περιμένω να γίνει sold-out και στα δύο πρώτα ματς της σειράς. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ ισχυρός και ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε να δυσκολέψει τις προσπάθειες των αντιπάλων μας. Για οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης είναι αρκετά δύσκολο να παίζει μπροστά σε 20.000 οπαδούς και εμάς μας δίνουν έξτρα δύναμη. Και η δική τους έδρα είναι σκληρή αλλά εμείς έχουμε το αβαντάζ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των «πρασίνων»: «Με τη βοήθεια σας, τις φωνές και τα συνθήματα σας, θα πάρουμε την έξτρα ώθησε που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι το φάιναλ φορ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης