Το πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι το ματς με την ΑΕΚ για τον Ατρόμητο τόνισε ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής των Περιστεριωτών είπε για το ματς της 28ης αγωνιστικής της Super League ότι είναι ένα «παιχνίδι ύπαρξης» και εξήγησε:

«Θέλουμε η τύχη μας να εξαρτάται καθαρά από εμάς και όχι από άλλα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι, επειδή είχαμε αρκετά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αυτή η διακοπή της περασμένης εβδομάδας μάς έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και παράλληλα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ανέφερε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, η οποία, παρότι έρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα με “βαρύ” σκορ, ωστόσο, κατά την άποψή μου, η ΑΕΚ βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε ανοδική πορεία. Πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με τον πρώτο γύρο και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε καλούς ποδοσφαιριστές κι ένα σύνολο που έχει να δώσει πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Η προετοιμασία του Ατρομήτου θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης