Αδαμίδης: «Παιχνίδι της 20ετιας αυτό με τον Ατρόμητο»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011, 18:08
Αδαμίδης: «Παιχνίδι της 20ετιας αυτό με τον Ατρόμητο»

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» είχε συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ, στους οποίους, μετά τις καθιερωμένες ευχές για το Πάσχα, τους επέστησε την προσοχή τους, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, τον οποίο χαρακτήρισε «ματς της 20ετιας για την ΑΕΚ».

«Θέλω να σας ευχηθώ Καλό Πάσχα και να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους», ευχήθηκε αρχικά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ο Σταύρος Αδαμίδης,  ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Το επόμενο παιχνίδι μας δεν είναι απλά ένας τελικός και το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι για εμάς το παιχνίδι της 20ετίας, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες. Θα σημαίνει πολλά για εμάς η κατάκτηση του τροπαίου. Είναι πολύ σημαντική η προοπτική για το σύλλογο αυτό το Κύπελλο. Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε ξανά τον κόσμο μας που έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια και δείχνει ότι θέλει το τρόπαιο και να στηρίξει την προσπάθεια σας», κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, θέλοντας με αυτόν τον κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης:

Πήρε ακόμη 2.500 εισιτήρια για τον τελικό

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011, 20:47