Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008, 15:47
Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

Ματς για ιστορικούς, παρά για βαθμολογικούς λόγους είναι αυτό ανάμεσα στην Ελβετία και την Πορτογαλία, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro 2008. Οι συνδιοργανωτές του τουρνουά, Ελβετοί, έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια, ενώ οι Πορτογάλοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους και την πρώτη θέση του ομίλου.

Το κίνητρο για την oμάδα του Κόμπι Κουν είναι να πάρει την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να κερδίσει για πρώτη φορά την Πορτογαλία, μετά από 26 χρόνια, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τουρνουά. Σε αυτή την προσπάθεια ο Κόμπι Κουν δεν υπολογίζει στους Φράι, Στρέλερ και Ντερντιγιόκ, που είναι τραυματίες.

Από την άλλη, η Πορτογαλία δεν έχει προβλήματα απουσιών και ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το τελευταίο του Κόμπι Κουν, αφού θα αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της Ελβετίας και τη θέση του θα πάρει ο Γερμανός, Ότμαρ Χίτσφελντ.

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008, 15:47