Παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση και θα δώσει το δεύτερο εισιτήριο του τετάρτου ομίλου για την προημιτελική φάση, είναι αυτό ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σουηδία.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τους Σουηδούς, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, να βρίσκοναι πιο πάνω από τη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Λαρς Λάγκερμπακ παίζει για δύο αποτελέσματα σήμερα, αφού τόσο η νίκη, όσο και η ισοπαλία της, δίνει την πρόκριση. Αντίθετα, η “Αρκούδα” θέλει μόνο νίκη για να είναι αυτή που θα περάσει στους “8” καλύτερους του τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη Ρωσία, ο Αρσάβιν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, καθώς εξέτισε την ποινή τιμωρίας δύο αγωνιστικών, λόγω καρτών. Στο σκανδιναβικό “στρατόπεδο”, ο Γκους Χίντινκ προβληματίζεται για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού. Παρότι δεν είναι άθρωπος που ρισκάρει, αναμένεται να στηριχτεί και σε αυτό το παιχνίδι πάνω του.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ρωσία (Γκους Χίντινκ): Ακινφέεφ, Ανιούκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Κολόντιν, Ζιρκόφ, Σέμακ, Ζιριάνοφ, Σεμσόφ, Τορμπίνσκι, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σουηδία (Λαρς Λάγκερμπακ): Ίσακσον, Νίλσον, Μέλμπεργκ, Χάνσον, Στουρ, Άντερσον, Σ. Λάρσον, Λιούνμπεργκ, Αν. Σβέσνον, Χ. Λάρσον, Ιμπραΐμοβιτς.

Διαιτητής: Φρανκ ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)

Γήπεδο: “Τίβολι”, Ίνσμπουργκ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης