Η Λιόν χθες το βράδυ μπορεί να έχασε με 1-0 από την Μπορντό, όμως, χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα, κατάφερε να προκριθεί στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το παιχνίδι, ο Κλοντ Πιέλ της Λιόν έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες των «λιονέ», αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του τερματοφύλακα, Ουγκό Λορίς.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, και ειδικά στον Λορίς, γιατί είναι μία σπουδαία επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η συνεισφορά του Λορίς ήταν μεγάλη και στις δύο αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχα πει στους παίκτες μου να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν να ξεκινούσαν όλα από την αρχή. Το γκολ που δεχτήκαμε μας πλήγωσε, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη ισορροπία σαν ομάδα και παίξαμε σαν ομάδα. Οι ημιτελικοί με την Μπάγερν είναι ανοικτά παιχνίδια. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά θεωρώ πλεονέκτημα για μας ότι παίζουμε εντός έδρας στη ρεβάνς» είπε ο Πιέλ.

Από την πλευρά του, ο Λοράν Μπλαν επεσήμανε: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Μπορούν να αισθάνονται περήφανοι για ό,τι κατάφεραν φέτος στη διοργάνωση. Είχαν υπομονή κι έκαναν ό,τι έπρεπε. Το μόνο που μας έλειψε ήταν το δεύτερο γκολ. Πληρώσαμε την έλλειψη πείρας, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης