Υπέρ της ΑΕΚ θα λειτουργήσει η επίθεση που δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός με δηλώσεις του πριν την απογευματινή προπόνηση της Ένωσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και έδωσε σύνθημα ενότητας.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα φτάσουν εδώ. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι», είπε ο Μπάγεβιτς, που συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τελευταίος με δηλώσεις του δήλωσε την στήριξή του στον προπονητή της Ένωσης και ανέφερε: «Η ΑΕΚ δεν απειλείται από 5-10 ανεγκέφαλους αλήτες. Όποιοι ανησυχούσαν για την πορεία της ΑΕΚ να ξέρουν ότι τώρα είμαστε πιο ενωμένοι και πιο αποφασιστικοί. Στηρίζουμε απόλυτα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς».

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Παυλής που δεν δηλώθηκε για τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Νταντί Γιουνάιτεντ, αναμένεται να ανανεώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, όμως θα παραχωρηθεί δανεικός.

Για τον παίκτη ενδιαφέρεται ο Λεβαδειακός, ο οποίος δεν διατηρεί πολλές ελπίδες να τον αποκτήσει, λόγω των δηλώσεων του πρόεδρου του Γιάννη Κομπότη, στο περσινό… σίριαλ της μετακίνησης του Λεονάρντο από την ομάδα της Βοιωτίας στην Ένωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περίπτωση του 21χρονου εξετάζουν ακόμα οι Αστέρας Τρίπολης Πανσερραϊκός και ΟΦΗ. Στην ομάδα της Κρήτης έχει ήδη παραχωρηθεί δανεικός ο Παναγιώτης Ζορμπάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης