Ο Σουάνης παρέλαβε σήμερα το βραβείο «Best Goal» της 27ης αγωνιστικής της Super League, για το εξαιρετικό τέρμα που πέτυχε στον νικηφόρο αγώνα (2-0) της Skoda Ξάνθης επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας επιθετικός με δηλώσεις κατά τη βράβευσή του υποστήριξε ότι, γι’ αυτόν, η παραμονή των Ακριτών στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία είναι πιο σημαντική από το να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για το γκολ το οποίο πέτυχα. Θα ήθελα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι μοχθούν τις τελευταίες αγωνιστικές για την σωτηρία της ομάδας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η παραμονή της SKODA ΞΑΝΘΗ στην κατηγορία και σε δεύτερη μοίρα το εάν πετυχαίνω εγώ το γκολ» είπε χαρακτηριστικά.

Την βράβευση του Σουάνη πραγματοποίησαν οι δύο πρεσβύτεροι φίλαθλοι της ομάδας μας, κ.κ. Δουκίδης Ηλίας και Γεωργόπουλος Σάββας, οι οποίοι είναι κάτοχοι κάρτας-μέλους της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, τονίζοντας ότι: «Συγχαρητήρια στον Δημήτρη για το γκολ που πέτυχε και το οποίο ήταν όμορφο σε εκτέλεση, αλλά και σημαντικό γιατί βοήθησε την ομάδα να κερδίσει ένα δύσκολο παιχνίδι.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και να πετύχει και άλλα γκολ, ώστε η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης