Τη δεύτερη σερί νίκη της πανηγύρισε η Μάλαγα στην πριμέρα ντιβιζιόν, αυτή την φορά επί της Χετάφε με 3-2.Μία εβδομάδα μετά το «διπλό» στο «Καμπ Νου», οι Ανδαλουσιάνοι δυσκολεύτηκαν, αλλά έκαμψαν στην έδρα τους την αντίσταση της Χετάφε, η οποία πάλεψε για το βαθμό, αλλά δεν τα κατάφερε κι εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Χουάνμι βρήκε ξανά δίχτυα στο ξεκίνημα του ματς (10΄), όπως είχε κάνει κι εναντίον της Μπαρτσελόνα (πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 8΄), αλλά οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν με τον Βάσκεθ στο 55΄. Τρία λεπτά μετά ο Ντάρντερ έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους, ενώ στο 68΄ ο Χόρτα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Βάσκεθ στο 76ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς της αγωνιστικής έγινε στο «Βαγέκας». Εκεί, όπου ένας παίκτης νίκησε μόνος του μία ομάδα και συγκεκριμένα ο Αλμπέρτο Μπουένο τη Λεβάντε με 4-2. Ο άσος της Ράγιο Βαγεκάνο «πήρε το όπλο του» μετά το 0-1 του Καθαντέσους στο 13΄ και μέσα σε 15 λεπτά (από το 24΄ έως το 38΄) πέτυχε τέσσερα γκολ και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους με 4-2.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Ούτσε σκόραρε για το συγκρότημα που εδρεύει στη Βαλένθια, που αγωνίστηκε χωρίς τους Νίκο Καράμπελα και Λουκά Βύντρα και μετά τη νέα ήττα που υπέστη παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού με 22 βαθμούς.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς, Αλμερία και Λα Κορούνια (0-0), με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης