Η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε την Τρίτη την πολυπόθητη φορολογική ενημερότητα, για την εξασφάλιση της οποίας έδωσαν… αγώνα οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου τον τελευταίο μήνα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Κρητικών, Μάνθος Πουλινάκης, έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σχετικά με τη φορολογική ενημερότητα, λέγοντας: «Η σημερινή εξέλιξη είναι η αφετηρία για τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει και δεν είναι άλλος από την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ. Καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε κάτι που αρκετοί δεν πίστευαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ξέρουν όμως ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλος και όσο τον χτυπάνε, γίνεται πιο δυνατός. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με γνώμονα πάντα την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας και την δημιουργία μιας ομάδας, αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών των φιλάθλων της».

Επόμενος στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να πάρουν άδεια από την Ε.Ε.Α, προκειμένου η ομάδα να μην έχει πρόβλημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης