Ημέρα μεταγραφικών εξελίξεων ήταν η σημερινή για το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Χριστοφιδέλη, του διεθνή Πολωνού πασαδόρου, Pawel Zagumny και του Γάλλου ακραίου Guillaume Samica. Παράλληλα, οι «πράσινοι» ανανέωσαν το συμβόλαιο του Liberman Agamez, ενώ αντίθετα προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Στεφάνου.

Οι ανακοινώσεις του ΤΑΑ Παναθηναϊκός αναφέρουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ακραίου, Guillaume Samica. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας συμφώνησε να φοράει τα «πράσινα» για ένα έτος. Για δυο χρόνια συμφώνησε να αγωνίζεται στο «τριφύλλι» και ο διεθνής Πολωνός πασαδόρος, Pawel Zagumny.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός προχώρησε και στην απόκτηση του Έλληνα ακραίου, Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο έμπειρος άσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» για την περίοδο 2009-10.

Ο Κολομβιανός διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Liberman Agamez, ανανέωσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.
Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Έλληνα λίμπερο, Γιώργου Στεφάνου, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Μετς τα εντός έδρας της Α1

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιεί σαν έδρα για τα εντός έδρας παιχνίδια του στην Α1 το κλειστό του Μετς, ενώ για την Ευρώπη θα χρησιμοποιείται το γήπεδο της Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Μιχάλης Κίτσιος, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη, παρουσία του αντιδημάρχου και γενικού αρχηγού του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Χρόνη Ακριτίδη, και του προέδρου του Ο.Ν.Α. αντιδημάρχου κ. Βασίλη Κικίλια. Το αίτημα του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς τον δήμαρχο Αθηναίων ήταν η παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Μετς, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο ως έδρα του τμήματος βόλεϊ των ανδρών του συλλόγου, αίτημα το οποίο είχε καταστεί καθολική απαίτηση για τη σταδιακή επιστροφή των αθλητικών τμημάτων του συλλόγου στη φυσική τους έδρα, που είναι η πόλη της Αθήνας. Ο κ. δήμαρχος έδειξε πλήρη κατανόηση και απάντησε θετικά στο ως άνω αίτημα. Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Κακλαμάνη για την κατανόηση την οποία έδειξε στα θέματα του Παναθηναϊκού και του ευχήθηκε να συνεχίσει τη δημιουργική του εργασία στο Δήμο της Αθήνας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης