Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο Μπάλαζ Μέγιερι.

Ο 23χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας μίλησε παράλληλα και για τον ερχομό του Ρόι Κάρολ στο λιμάνι, χαρακτηρίζοντας τον Βορειοιρλανδό έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο 23χρονος γκολκίπερ:

Ο Ρόι Κάρολ είναι ένας έμπειρος γκολκίπερ, τον έχω δει στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, έχει την εμπειρία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει παίξει και στην Ευρώπη και θα είναι πολύ καλό που είναι στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα γκολκίπερ τώρα με τον Κάρολ. Θα δουλέψω, θα συνεχίσω την δουλειά μου στον Ολυμπιακό έχοντας τον Ρόι δίπλα μου.

Είναι ωραίο συναίσθημα να κρατάς μια σειρά αγώνων την εστία της ομάδας σου χωρίς να δέχεσαι γκολ, αλλά κάποια στιγμή θα δεχτείς και το γκολ.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από τον Εργοτέλη και να συνεχίσουμε καλά στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό προσπαθούμε. Γι’ αυτό δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Θυμάμαι στο παρελθόν ότι έχουμε δώσει δύσκολα παιχνίδια με τον Εργοτέλη, είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης