Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε την Τρίτη ο προπονητής του ΑΓΟ Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές, όπου αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών έπλεξε το εγκώμιο του προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του, ωστόσο τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγωνιζόμαστε με μια από τις ιστορικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία με την επάνοδό της στην Α1 είναι πολύ ανταγωνιστική με πολύ καλούς αμερικανούς και σίγουρα πιστεύω πως θα είναι στα πλέι οφ.

Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και με τη βοήθεια του κοινού της, το οποίο γνωρίζει από μπάσκετ θα είναι ο 6ος παίκτης για τους αντιπάλους μας, μέσα σε μια πολύ καταπιεστική έδρα για εμάς.
Εμείς έχουμε προετοιμαστεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πιστεύουμε στις δυνατότητες των παικτών μας», είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Kλιφ Κόλιμον τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, καθώς ο Απόλλωνας είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και με σύμμαχο τον κόσμο του μπορεί να δυσκολέψει τον αντίπαλο του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να περιορίσουμε τα λάθη μας».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης