Παίζοντας αποτελεσματικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2’ με τον Τόρες, ενώ τα γκολ του Ολυμπιακού μπήκαν όλα στο δεύτερο μέρος. Στο 66’ ο Βάσκο Φερνάντες ισοφάρισε με αυτογκόλ και ακολούθησαν τα γκολ των Μήτρογλου (68’), Σαβιόλα (73’) και Βάις (87’).

Πατήστε εδώ και δείτα τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς «πάγωσε» τον Ολυμπιακό, αφού στάθηκε τυχερός και προηγήθηκε μόλις στο 2’. Ο Νταβίντ Τόρες κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο, ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση των Κρητικών, ανοίγοντας το σκορ.

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς οπισθοχώρησε και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα. Ο Μίτσελ στο ημίχρονο πέρασε στον αγώνα τους Τσόρι Ντομινγκέζ και Κάμπελ, κίνηση που βοήθησε πολύ τους πρωταθλητές.

Το 1-1 ήρθε στο 66’ με αυτογκόλ του Φερνάντες, ύστερα από ωραία πάσα του Ντομίνγκες στον Κάμπελ, ο οποίος έκανε σέντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2-1 ήρθε αμέσως μετά. Στο 68’ ο Τσόρι βρήκε τον Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε γκολ, ενώ στο 73’ οι Περαιώτες έκαναν το 1-3 με τον Σαβιόλα, ο οποίος βρήκε δίχτυα με πολύ ωραίο πλασέ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βάις στο 87’, μετά από επέλαση κατά μέτωπο και εύστοχο πλασέ.

Πλατανιάς – Ολυμπιακός 1-4 (Nova 2)

Γκολ: 2′ Tόρες – 66′ αυτ. Φερνάντες, 68′ Μήτρογλου, 73′ Σαβιόλα, Βάις

Κίτρινες κάρτες: Tόρες, Ζουμπουλάκης, Τετέ, Μοράλ

Κόκκινες κάρτες:

Πλατανιάς:
Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ράφαελ, Αγκιλέρα, Τέτε (77′ Μπεριάν), Μπέλιτς (88′ Πόποβιτς), Τόρες, Στόλερ, Μοράλ (64′ Γουνδουλάκης).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Εντινγκά (46′ Κάμπελ), Μανωλάς, Παπαδόπουλος (65′ Μανιάτης), Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαλίνο, Φουστέρ (46′ Τσόρι), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης