Η ΠΑΕ Πλατανιάς, μέσω ανακοίνωσης της, ενημέρωσε τους φιλάθλους της, ότι την Πέμπτη (27/9) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη SKODA Ξάνθη.

Το παιχνίδι των Χανιωτών με τους Ακρίτες θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/9) στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά με τη Skoda Ξάνθη, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 18.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από έξι πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, που είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Πλατανιάς: Τσιριτάκη Ιωάννα.
• Χανιά: Βαλάκης Νίκος, πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
• Χανιά: Ντιγριντάκης Μανώλης, Κισάμου 192.
• Χανιά: Βαστάκη Κατερίνα, Αναγνώστου Γογονή 109.
• Χανιά: Βλαμάκης Νίκος, πλατεία Δικαστηρίων.
• Σούδα: Παπαγεωργίου Γιώργος.

ΤΙΜΕΣ
Γενική είσοδος: Θύρες 1, 2 και 3: 20 ευρώ.
Γενική είσοδος: Θύρα 4: 10 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι από ‘δω και στο εξής όλα τα εισιτήρια θα είναι αριθμημένα και θα αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες θέσεις ανά θύρα. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα κάθονται αποκλειστικά και μόνο στη θύρα, στη σειρά και στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράζει έως και δύο εισιτήρια από τα προαναφερόμενα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα. Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας απαιτείται, ως γνωστόν, και για την είσοδο στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης