Πλατανιάς: Συνεχίζει με Καβακά στο «τιμόνι»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011, 18:00
Πλατανιάς: Συνεχίζει με Καβακά στο «τιμόνι»
Αίσιο τέλος είχε το… θρίλερ της παραμονής του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά.

Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία και στο οικονομικό μέρος με τον Μακεδόνα τεχνικό και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Το πρώτο βήμα είχε γίνει την Τετάρτη (18/5) το βράδυ, καθώς η διοίκηση του Πλατανιά αποφάσισε να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους για το νέο πρωτάθλημα, που ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει για παραμονή ο νεαρός προπονητής.

Χθες το βράδυ, υπήρξε η συζήτηση για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, αφού ο Καβακάς ζήτησε κάποια αύξηση αποδοχών, λόγω και της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου έφτασε μια ανάσα από την είσοδο στην τριάδα.

Το θέμα διευθετήθηκε την Παρασκευή (20/5) το πρωί και έτσι ο Τίμος Καβακάς είναι έτοιμος να «χτίσει» τον Πλατανιά της νέας περιόδου, όπου οι στόχοι έχουν τεθεί υψηλοί από τώρα.

Σήμερα το απόγευμα υπάρχει η τελευταία προπόνηση της σεζόν όπου θα γίνουν και πληρωμές και μετά τόσο το τεχνικό τιμ όσο και οι ποδοσφαιριστές θα πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, για να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή:flashnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011, 18:12