«Ποδαρικό» με το… αριστερό έκανε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νεανίδων ηττήθηκε στον β΄ προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, που διεξάγεται στη Γερμανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του στον 6ο όμιλο, ηττήθηκε με 2-0 σκορ από την Τσεχία, η οποία πήρε τη νίκη, χάρη στα γκολ της Στούρμοβα στο 37’ και της Χλούπα στο 47’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η διοργανώτρια Γερμανία επικράτησε 2-1 της Ισπανίας με σκόρερ τη Μάγκουλ (2΄, 62΄), ενώ για τις Ισπανίδες μείωσε η Πινέλ (72΄). Επόμενος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας θα είναι το Σάββατο (6/4, 12:00) η Γερμανία, ενώ λίγο αργότερα (15:00) η Ισπανία θα παίξει με την Τσεχία.

«Τα κορίτσια προσπάθησαν για το καλύτερο, ωστόσο υπάρχουν φορές που τα πράγματα παρά τη θέλησή σου δεν πάνε όπως τα θες. Αυτό που θα ήθελα εναντίον της Τσεχίας είναι να είχαμε κάνει λίγο καλύτερη εμφάνιση» τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Ευάγγελος Κουτσάκης και πρόσθεσε:

«Ούτως ή άλλως σε αυτό το τουρνουά δεν έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Εκτιμώ πως αν κατορθώσουμε να σταθούμε καλά και στα δύο επόμενα παιχνίδια, τότε αυτό θα είναι μεγάλο κέρδος για τα κορίτσια από πλευράς εμπειριών και παραστάσεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσεχία (Πετρ Τσέρμακ): Βρσάτοβα, Μπαζούτοβα, Ντανιχέλκοβα (60΄ Κινκλόβα), Ε. Στούρμοβα, Ντεντίνοβα, Νοβάκοβα, Χλούπα, Ντλάσκοβα (46΄ Ταουμπέροβα), Μπλαζκόβα, Α. Στούρμοβα, Κρεϊτσιρίκοβα (87΄ Γιάνκου).

Ελλάδα (Ευάγγγελος Κουτσάκης): Παπακωνσταντίνου, Ζήγρα (58΄ Γεωργίου), Μουρατίδου, Λυμπερακάκη, Κόλλια, Καλδαρίδου, Βαρδαλή, Μάρκου (88΄ Παπαδοπούλου), Κυριαζή, Μήτκου, Σακελλάρη (65΄ Κοκοβιάδου).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης