Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Ολυμπιακού και του Άρη με αφορμή την προσέγγιση που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στον Φρανσίσκο Χαβίτο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για φάουλ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» που νόμιμα φέρονται να έχουν κινηθεί για την απόκτηση του Ισπανού μέσου, απάντησε μέσω κύκλων: «Ο κ. Κόντης είναι η Φιλιππινέζα του κ. Πατέρα. Όταν ο Άρης αδικείται στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει την φωνή του. Δεν το λέμε μόνο εμείς, εδώ και εφημερίδα της Θεσσαλονίκης σε σχετικό της δημοσίευμα αναρωτιόταν για την στάση που κράτησε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του ο Άρης απάντησε και επεσήμανε: «Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι.

«Ο Γιάννης Κόντης αποφοίτησε από την σχολή εμποροπλοιάρχων και υπηρέτησε ως αξιωματικός στο πολεμικό ναυτικό και εργάστηκε ως αξιωματικός σε ποντοπόρα πλοία. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο όμως τον οδήγησε σήμερα στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι»».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης