«Πολλές πιθανότητες να μείνω»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, 09:16
«Πολλές πιθανότητες να μείνω»
Το συμβόλαιο του Όλοφ Μέλμπεργκ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Σουηδός μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους» για ακόμα μία σεζόν.

Ο 34χρονος Σουηδός τόνισε στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά οι πιθανότητες να μείνει είναι αρκετές.

Η συνέντευξη:

-Όταν αποσυρθείς από το ποδόσφαιρο θα επιστρέψεις στη Στοκχόλμη;

«Ναι, έτσι νομίζω, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα συμβεί με τον Ολυμπιακό ακόμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση για τίποτα. Όταν την πάρω, θα το μάθετε».

-Τι σου είπαν από τον Ολυμπιακό;

«Θέλουν να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο, αλλά δεν έχουμε πει κάτι συγκεκριμένο ακόμα. Θα δούμε».

-Ποιες είναι οι πιθανότητες να συνεχίσεις;

«Ακόμα δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Από τον Ολυμπιακό μου είπαν πως θέλουν να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο, αλλά κάτι συγκεκριμένο δεν έχουμε πει ακόμα. Θα δούμε, δεν ξέρω ακόμα. Τώρα περνάω καλά, οι πιθανότητες είναι πολλές, αλλά πολλά μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Δεν έχω συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι και όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση και την υγεία μου. Από αυτό εξαρτάται, αλλά μπορώ να παίξω καλά».

-Θα αποσυρθείς από την εθνική ομάδα μετά το Euro;

«Ναι, έτσι νομίζω».

-Γιατί είσαι τόσο μυστικοπαθής;

«Θέλω να είμαι διακριτικός και να έχω την ιδιωτική μου ζωή. Δεν έχει να κάνει με αυτό. Καταλαβαίνω την ερώτηση σχετικά με το αν θα πάω κάπου αλλού να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά δεν το νομίζω».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, 09:18