Σημαντική νίκη πανηγύρισε τη Δευτέρα ο Πανιώνιος στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι «κυανέρυθροι», με τέρμα του Καμπανταή στο 58ο λεπτό, επιβλήθηκαν με 1-0 σκορ του Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη και έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής.

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο 15λεπτο στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ωστόσο οι «κυανέρυθροι», απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυρίως με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, προσπαθούσαν να απειλήσουν από τα άκρα τους Περιστεριώτες, την ώρα που οι τελευταίοι, έπαιζαν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Οι πρώτες καλές στιγμές στο ματς ανήκαν στο «αστέρι». Στο  20΄ και το 23΄ ο Μάντζιος έκανε ισάριθμα σουτ, ωστόσο στην πρώτη του προσπάθεια είδε την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στη δεύτερη νικήθηκε από τον Γιαννακόπουλο.

Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο (28’) οι Περιστεριώτες «άγγιξαν» το γκολ με το Μπρίτο να καθυστερεί και τον πορτιέρο των γηπεδούχων να σώζει την εστίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι «ισοφάρισαν» τις κλασικές ευκαιρίες στο 34′. Μετά από σέντρα του Κούρντι ο Καμπάνταης δεν κατέβασε σωστά τη μπάλα και το βολ πλανέ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Μάντζιος έβγαλε ωραία σέντρα στην «καρδιά» της περιοχής των «κυανέρυθρων» κι ο Ουντότζι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

Καλύτερος ήταν ο Πανιώνιος στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 58΄ άνοιξε το σκορ. Ο Κολοβός με ατομική προσπάθεια βρήκε τον Καμπάνταη κι ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα έβαλε μπροστά τους «κυανέρυθρους» (1-0).

Στο 60΄ ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Μπρίτο, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ράντμαν ήταν σε ετοιμότητα στο μονοκόμματο βολέ του Γουνδουλάκη. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Δημούτσος στο 74΄ για να ισοφαρίσει (πλάσαρε άουτ), ενώ στο 75΄ ο Ουντότζι από καλή θέση δεν βρήκε το στόχο.

Από λάθος του Γιαννακόπουλου στο 86΄ ο Ναπολεόνι έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, μιας και το σουτ που επιχείρησε στην άδεια εστία βρήκε στον Παντίδο και σώθηκε ο Πανιώνιος.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να «κλειδώσει» την νίκη με τα σουτ των Γουνδουλάκη και Σάμαρη.

Κίτρινες: Γιαννούλης, Μάντζιος

Πανιώνιος (Κ. Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος (78΄ Κοντοχρήστος), Αυλωνίτης, Παντίδος, Τόσκας, Σάμαρης, Κολοβός (83΄ Παναγιωτούδης), Αραβίδης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (71΄ Ντούνης)

Ατρόμητος (Ν. Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυντανίδης, Ιγκλέσιας (79΄ Ναπολεόνι), Μπρίτο (67΄ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Ουντότζι, Επστάιν (63΄ Σουμπίνιο), Μάντζιος

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης