Σε «ερυθρόλευκα» χέρια κατέληξε ο τίτλος του MVP της 8ης αγωνιστικής της Α1 του βόλεϊ. Ο Φινλανδός Όλι Κούναρι του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος, αφού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 σετ, κέρδισε 15 πόντους, με 11/19 επιθέσεις, 3 άσους και 1 μπλοκ, ενώ σε σύνολο 39 υποδοχών είχε 67% θετικές και 51% άριστες.

«Σίγουρα, ο κάθε αθλητής αισθάνεται χαρούμενος με μια ατομική διάκριση, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Απλά είναι πλέον διπλή η χαρά μου, μετά την ανάδειξη μου ως MVP και το σημαντικό τρίποντο που πήραμε», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ ο Κούναρι και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, μέσα σε μια φανατισμένη ατμόσφαιρα που σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή. Το ματς είχε πολύ ένταση, μεγάλες διακυμάνσεις κι ένα πραγματικά ατελείωτο σετ όπως το τρίτο που έληξε 35-33 υπέρ μας. Γενικά ήταν ένα κομβικό παιχνίδι, ιδιαίτερα έτσι όπως εξελίχθηκε, αφού καταφέραμε να διατηρήσουμε τη νικηφόρα πορεία μας και δεν επιτρέψαμε την ΑΕΚ να μας πλησιάσει».

Καταλήγοντας, ο Σκανδιναβός επεσήμανε: «Πριν από το πρωτάθλημα νομίζω ότι όλος ο κόσμος είχε σίγουρο ότι αυτές οι 4 ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, ΕΑ Πατρών) θα ήταν στις πρώτες θέσεις, άρα δεν πιστεύω ότι υπάρχει έκπληξη. Προσωπικά, όμως, έχω δει ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Άρης και η ΑΕΚ, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και εξάλλου το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Αυτό ισχύει και για την ομάδα μου, αφού όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι υπάρχει βελτίωση αν και ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο 100%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης